Over ons

Onze oudere medemensen zitten in ons hart. De levenservaring, prachtige verhalen en eerlijkheid verdienen oprechte aandacht. Daarom zetten we ons met Momentjes vaan Geluk in voor ouderen in onze regio. Dit is een initiatief dat gerund wordt door Stephanie en Miranda, die met hun aanstekelijke enthousiasme druk bezig zijn de juiste verbindingen te leggen.

De initiatiefnemers van Momentjes vaan Geluk

Stichting Momentjes vaan Geluk is geboren uit initiatief van Miranda Hermkens en Stephanie van Rensch. Zij zetten zich belangeloos en met hart en ziel in voor ouderen in Horst aan de Maas die behoefte hebben aan gezelschap, gezelligheid en een luisterend oor. Oudere mensen mooie momentjes bezorgen, dát is waardoor hun hart een sprongetje maakt.

Stephanie is geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Horst. Ze is getrouwd met Edwin en zijn samen de trotse ouders van drie jongens. Miranda is een rasechte Lottumse, waar ze met haar man Fred geniet van het leven. Samen willen Miranda en Stephanie niets liever dan anderen een hoop Momentjes vaan Geluk bezorgen aan anderen. “Hoe mensen opleven zodra ze elkaar gevonden hebben. Dat geeft een onbeschrijflijk dankbaar gevoel.”

Wat is Momentjes vaan Geluk?

Meld je aan voor Momentjes vaan Geluk!

Een rondje fietsen, gezellig een kopje koffie drinken of gewoon genieten van elkaars gezelschap: wat zoek jij in een maatje? Vertel ons je verhaal, dan gaan we op zoek naar iemand die bij jou en jouw wensen past.

Ik wil ook een nieuw maatje!