Samen maakt het leven van Ans en Harry mooier!

Het was vanaf het eerste gesprek duidelijk. Ans was niet op zoek naar een partner maar naar een goede vriend. Iemand om mee te gaan wandelen en fietsen maar ook iemand waar ze een goed gesprek mee kon voeren. Het was belangrijk voor Ans om een man te vinden die hetzelfde in het leven stond, iemand met dezelfde ideeën als zij. Ze wilde graag een vriendschap zonder enige verplichtingen maar wel met een echt vertrouwen in elkaar.

Harry mistte vooral iemand om mee te praten, hij kon zijn verhaal vaak niet echt kwijt. Ook hij was niet op zoek naar een vaste partner maar het zou wel heel fijn zijn om weer eens met iemand samen leuke dingen te doen zoals wandelen, fietsen, een museum bezoeken of samen tuinieren. Wel onder het motto “niets moet”.

De eerste ontmoeting was gezellig. Tijdens een wandeling genoten ze samen van een kop koffie, een banaantje en een goed gesprek. Ze spraken een tweede keer af om samen te gaan fietsen en zo groeide er langzaam een mooie vriendschap.

Inmiddels zien Ans en Harry elkaar 1 a 2 keer per week en gaan ze vooral samen dingen doen die ze allebei leuk vinden. Fietsen, wandelen, een museum bezoeken, tuinieren, koffie drinken en ook een goed gesprek gaan ze niet uit de weg.

Ondanks het feit dan hun beide levens heel verschillend zijn en de vriendschap nog mag doorgroeien, hebben ze elkaar gevonden in de gezamenlijke interesses en vullen ze het gemis, dat er bij elk was, nu samen op.

Meld je aan voor Momentjes vaan Geluk!

Een rondje fietsen, gezellig een kopje koffie drinken of gewoon genieten van elkaars gezelschap: wat zoek jij in een maatje? Vertel ons je verhaal, dan gaan we op zoek naar iemand die bij jou en jouw wensen past.

Ik wil ook een nieuw maatje!