Ben en Toos vonden elkaar in de eerste ontmoeting

Toos kwam bij Momentjes vaan Geluk met de vraag of we iemand voor haar wilden zoeken. Een man, op dezelfde golflengte als haar en waar ze mee kon praten over echt alles. Iemand voor een arm om haar heen en een luisterend oor.  Ben kwam iets later op ons pad. Hij zocht een lieve vriendin waar hij zijn verhaal bij kwijt kon. Iemand om samen mee te gaan fietsen en andere leuke activiteiten mee te doen.

Een eerste ontmoeting werd geregeld en meer was er niet nodig. Na een half uurtje zaten ze te kletsen alsof ze elkaar al jaren kenden. Er was meteen een echte klik en ze hebben elkaar sindsdien niet meer losgelaten.

Alweer een jaar later zijn ze nog steeds verliefd en dolgelukkig samen. Beiden hebben de kinderen en families van de ander inmiddels ontmoet en alle reacties van hun naasten zijn oprecht hartverwarmend.

Ik ontmoet Ben en Toos op een zonnige dag in Horst op het terras om te praten over onze zoektocht en hoe het nu met ze gaat. Maar eigenlijk is deze vraag overbodig want ik zie de liefde voor elkaar in de manier hoe ze elkaar aankijken en aanraken. Onze missie is volbracht.

Meld je aan voor Momentjes vaan Geluk!

Een rondje fietsen, gezellig een kopje koffie drinken of gewoon genieten van elkaars gezelschap: wat zoek jij in een maatje? Vertel ons je verhaal, dan gaan we op zoek naar iemand die bij jou en jouw wensen past.

Ik wil ook een nieuw maatje!