Riny en Herman willen het mooie leven samen delen

“Ik zoek iemand om samen het leven wat meer kleur te geven. Ik deed altijd veel samen met mijn man maar die is 5 jaar geleden overleden en in de coronatijd heb ik de contacten met anderen toch wel heel erg gemist.”

Een klein fragment uit Riny’s aanmelding bij Momentjes vaan Geluk. Een mooie, oprechte en kwetsbare e-mail waar we graag mee aan de slag gingen.

Ook Herman zocht contact met ons op want hij was er inmiddels wel achter dat je met twijfelen ook niet echt verder komt. Hij vroeg ons te zoeken naar een lieve vrouw voor hem.

Beiden waren op zoek naar een maatje, fijn gezelschap voor samen leuke dingen te doen en voor een goed gesprek.

“De eerste ontmoeting verliep eigenlijk perfect. We hebben een drankje gedaan op het terras en volop gekletst. Het gesprek was meteen heel open. Daarna hebben we nog gewandeld samen, hand in hand en het voelde gelijk heel vertrouwd. Alles ging als vanzelf en de tweede afspraak was snel gemaakt. Tijdens de tweede ontmoeting heeft Herman voor mij gekookt.”

Riny geeft aan dat ze Herman leuk vindt omdat hij juist zo anders is dan andere mannen. Ook Herman is ontzettend blij dat hij Riny heeft ontmoet. Ze zien elkaar nu 2 of 3 keer per week en kletsen veel, wandelen en juist de kleine dingetjes samen zijn erg fijn. Ze genieten volop van elkaar en kijken met  enthousiasme uit naar een toekomst samen!

 

Meld je aan voor Momentjes vaan Geluk!

Een rondje fietsen, gezellig een kopje koffie drinken of gewoon genieten van elkaars gezelschap: wat zoek jij in een maatje? Vertel ons je verhaal, dan gaan we op zoek naar iemand die bij jou en jouw wensen past.

Ik wil ook een nieuw maatje!